Mircea Badea, despre Iohannis: Cu toată dragostea, vorba lui Bogdan Chirieac

În pasa dintre emisiunile "Sinteza Zilei" și "În gura presei", Mircea Badea a vorbit despre Klaus Iohannis, dar și despre "propagandiștii" care vor să îi confiște victoria președintelui ales.

VEZI ȘI: Grupul intelectualilor băsiști încearcă să-l controleze pe Klaus Iohannis

Un grup de intelectuali printre care Andrei Pleșu și Gabriel Liiceanu atacă, într-o scrisoare deschisă, opțiunile președintelui ales, Klaus Iohannis, pentru echipa de consilieri prezidențiali care-l va însoți la Palatul Cotroceni.

"Orice japiță băsistă are o fibră de stalinism. Remarc asta şi la tineret. Sunt foarte ipocriţi şi foarte tonţi, nu au proprietatea termenilor pe care îi folosesc, au această fibră stalinistă nativă. Pornirile astea sunt necenzurate într-o frenezie a turbării care a cuprins multe zone din societatea românească. Băsismul a fost cea mai odioasă treabă care se putea întâmpla în România şi nu se va sfârşi cu trecerea formală a lui Traian Băsescu din funcţia de preşedinte", a spus Mircea Badea.

"Despre faptul că Andrei Pleșu și alții speră să-i asculte Iohannis... L-am văzut cu toții pe Klaus Iohannis... 'cu toată dragostea'... vorba domnului Bogdan Chirieac. Nu pot să mă comport ca și cum Klaus Iohannis a venit după Marte. El stă la masă cu Vasile Blaga și cu alții. Nu pot să mă uit la el ca la o icoană din simplul motiv că nu este o icoană. Vă reamintesc, cu toată dragostea, Klaus Iohannis nu a avut niciun cuvânt de spus pentru românii care nu au votat cu el. În acest moment este doar președintele PNL și vrea să ia toată puterea", a mai zis Mircea Badea la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel