Minore obligate să se prostitueze, în locații din Bacău și Onești

Foto ilustrativ / Imagine de Alexandra de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de Alexandra de la Pixabay

Doi bărbați ar fi racolat și exploatat două minore, prin obligare la practicarea prostituției, în locații din Bacău și Onești. 

Ieri, 15 aprilie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Bacău, au efectuat 2 percheziții domiciliare în  Oneşti, județul Bacău. Acțiunea a vizat doi bărbați de 32, respectiv 40 de ani, bănuiți de trafic de minori, proxenetism și deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu, anunță B.C.C.O. Bacău, într-un comunicat de presă.

Din cercetări a reieșit că, în cursul anului 2020, cei doi ar fi racolat două minore, pe care le-ar fi exploatat, prin obligare la practicarea prostituției, în locații din municipiile Bacău și Onești, județul Bacău. De asemenea, ar fi determinat o femeie să practice prostituția, înlesnindu-i desfășurarea acestei activități prin intermediul unui site de matrimoniale.

Două percheziții domiciliare au fost efectuate joi

La data de 15 aprilie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău și D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Bacău au efectuat 2 percheziții domiciliare, la locuințele celor doi. La unul dintre ei a fost identificată și ridicată, în vederea continuării cercetărilor, o cantitate de cannabis – drog de risc.

Au fost puse în executare 2 mandate de aducere emise de D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Bacău.

Ca urmare a probatoriului administrat, procurorii D.I.I.C.O.T. din Bacău au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului de 40 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de minori. Cei doi urmează să fie prezentați astăzi, Tribunalului Bacău, cu propunere de luare a măsurii arestului preventiv.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

În activități au fost angrenați și jandarmi ai Grupării Mobile Jandarmi Bacău, mai arată comunicatul de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel