Ministrul Trif (PSD Sibiu), despre Iohannis: Sabotează din nou România

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Ministrul Turismului, liderul PSD Sibiu, Bogdan Trif, îl acuză pe Klaus Iohannis că 'sabotează din nou România', prin refuzul său de a numi doi miniştri.

'Iohannis îşi continuă misiunea de sabotaj a intereselor României refuzând să numească doi miniştri la conducerea a două ministere cheie din Guvernul României, Ministerul Transporturilor şi Ministerul Dezvoltării Regionale. După ce a încercat să tragă de timp şi nu a luat act de demisiile acestor doi miniştri şi de voinţa premierului, deşi era evident pentru oricine că demisiile trebuiau acceptate, a fost nevoie de intervenţia Curţii Constituţionale pentru a-l forţa să accepte vacantarea posturilor', a scris Bogdan Trif, pe pagina de facebook a organizaţiei PSD Sibiu.

Ministrul Bogdan Trif îl critică pe preşedintele Iohannis pentru că nu a numit miniştrii nominalizaţi de către premier

'Mai mult, 'cumpărătorul de case de rea-credinţă', aşa cum fost numit de o instanţă judecătorească din România, pentru achiziţia ilegală a unei case, Werner Klaus Iohannis a declarat cu nonşalanţă că nu are nicio intenţie să respecte ordinea constituţională şi să numească miniştrii nominalizaţi de către premierul României. Cu totală lipsă de responsabilitate şi logică, Iohannis a spus că şi-ar fi pus echipa de la Cotroceni să gândească o analiză prin care să justifice de ce ar urma să refuze propunerile de miniştri ale premierului', a mai spus Bogdan Trif.

Trif apreciază că Ministerul Transporturilor şi Ministerul Dezvoltării Regionale au dosare extrem de importante de rezolvat pe perioada Preşedinţiei Consiliului UE, iar absenţa miniştrilor, care trebuie să negocieze îndeplinirea sarcinilor pe perioada preşedinţiei, afectează atingerea obiectivelor României şi ale Uniunii Europene. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel