Urmărește emisiunea live


Ministrul Transporturilor, decizie fermă: NU mai tolerez

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunţat că a reziliat contractul cu firma turcă care ar fi urmat să realizeze șoseaua de centură a Municipiului Bacău.

Politica Românescă scrie că decizia ministrului vine după ce firmei din Turcia i-a fost alocat avansul însă mobilizarea a fost slabă.

"Din păcate, am fost nevoit să iau o măsură care se impunea, şi anume să sancţionez, prin rezilierea contractului, o firmă neserioasă care a avut tot creditul din partea statului român. I s-a alocat avansul, dar, din păcate, mobilizarea a fost una foarte slabă.

Nu voi mai tolera astfel de evenimente să aibă loc şi dacă voi vedea de la bun început că mobilizarea unei firme este slabă, nu voi mai aştepta un an, doi, până să reziliem contractul, cel puţin eu, ca şi ministru al Transporturilor.

Vom demara în procedură de urgenţă reluarea în posesie a companiei a amplasamentului actual de lucrări şi undeva până la sfârşitul lunii septembrie vom lansa procedura nouă de achiziţie pentru proiectare şi execuţie pentru acest obiectiv deosebit de important pentru regiunea Moldovei", a anunţat Răzvan Cucu, potrivit sursei citate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel