Ministrul Cazanciuc ridică o problemă gravă

Ministrul Justiţiei Robert Cazanciuc atrage atenţia asupra necesităţii alocării de fonduri pentru îmbunătăţirea condiţiilor de detenţie din România.

El afirmă, într-o postare pe Facebook, că, fără alocare de fonduri, dezbaterile pe tema modernizării sistemului penitenciar 'riscă să rămână doar o vânare de vânt'.

'Ca ministru al Justiţiei am fost un adept al dialogului cu toţi cei care au dorit să propună soluţii pentru rezolvarea unor probleme, dar o astfel de dezbatere riscă să rămână doar o vânare de vânt dacă nu vor fi alocaţi bani pentru refacerea din temelii a unui sistem încă în funcţiune, cu penitenciare construite la 1795, 1867, 1907, 1956 sau foste unităţi militare, organizări de şantier sau fabrici din vremuri de glorie ş.a.m.d., transformate în penitenciare', a scris Cazanciuc pe reţeaua de socializare. El îşi exprimă speranţa că Administraţia Naţională a Penitenciarelor 'va utiliza întreg bugetul de investiţii aşa cum a fost stabilit la finalul anului 2015'.

[citeste si]

De asemenea, susţine că România nu are capacitatea de a rezolva singură problema penitenciarelor, având nevoie de sprijin european în acest sens. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel