Mihai Răzvan Ungureanu nu exclude colaborarea cu PDL

Liderul Partidului Forța Civică, Mihai Răzvan Ungureanu, își dorește în continuare o dreaptă coagulată, însă decizia unei eventuale colaborări cu PDL va fi luată în urma unei discuții pe care o va avea până pe 25 mai cu liderul democrat-liberalilor, Vasile Blaga.

Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, vineri, pentru r/News că nu exclude asocierea cu PDL.

”Va fi un dialog între mine și domnul Blaga. Eu sunt curios cum gândesc și ei, ce planuri are PDL. Dacă această discuție capătă accente atât de serioase, eu nu exclud o colaborare cu PDL. Ei nu sunt dușmanii mei, eu sunt deschis să vorbesc cu orice partid din zona Partidului Popular European. Voi avea o discuție și cu UDMR și cu PDL, dar și cu cele trei ONG-uri politice. Eu îmi mențin opinia de a avea o dreaptă coagulată”, a declarat fostul premier.

La sfârșitul lunii trecute, Vasile Blaga a afirmat că “PDL a spus, nu o dată, că va face alianţă cu formaţiuni politice care împărtăşesc valori de dreapta la momentul oportun", susținând însă că nu crede că partidul său va avea liste comune cu alte formațiuni de dreapta la alegerile europarlamentare din 2014.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel