Mihai Bendeac atacă Antenele: Au făcut presiuni și m-au scos de la ”Românii au talent”

Mihai Bendeac susține că eliminarea lui din juriul ”Românii au talent” s-a produs din cauza Antenelor, care ar fi pus presiune pe cei de la Pro TV să-l socată din juriul celebrei emisiuni.

”După cum puteți observa din seria de 3 imagini, in Antene, satira politica e permisă doar cand convine, domnul Toni Grecu fiind mai "maleabil"...

Iar publicului meu ii transmit ca, intr-adevăr, vara aceasta am negociat cu producătorii show-ului "Romanii au Talent", cei de la Prima TV având noblețea de a-mi permite sa fac asta considerând ca merit sa fac parte din acest juriu. (Multumesc, domnule Burci). S-a ajuns chiar pana in faza in care am realizat si ședința foto alături de Andra, Andi si Cabral. (Cărora nu am cuvinte sa le multumesc pentru felul in care m-au primit).

Insa, apostolii "plimbareti", au trimis notificări postului Pro TV pana in punctul in care oamenii s-au speriat si proiectul a căzut”, scris Mihai Bendeac pe Facebook.

Mihai Bendeac a publicat conținutul unui mail primit de la cineva din Antene în care apar mai multe nume mari, printre care Mihai Gâdea, Mircea Badea și Dan Voiculescu. Totodată, Mihai Bendeac a publicat și un document de la medierea dintre el și Antena Group.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel