Mihaela Ursuleasa - un ultim drum cu onoruri militare

Mihaela Ursuleasa a fost înmormântată, vineri dimineață, la cimitirul Bellu cu onoruri militare și în aplauze aplauze.

[caption id="attachment_219064" align="alignleft" width="310"] mediafax[/caption]

 Artista a fost condusă pe ultimul drum de către mama sa Agripina și fetița ei Stefanie, dar și de alte zeci de personae prezente. De la ceremonia de înmormântare nu au lipsit nici soprana Felicia Filip și dirijorul Horia Andreescu.

 Slujba de înmormântare a început în jurul orei 9:30. Sicriul cu trupul neînsuflețit al artistei a fost condus pe un ultim drum alături de onoruri militare și aplauze. Pianista a fost înmormântată la ora 11:00.

 Pe parcursul ceremoniei de înmormântare, fetița Mihaelei în vârstă de numai 7 ani nu a conștientizat ce se petrece cu adevărat. Aceasta a plâns doar când a văzut-o pe bunica sa sfâșiată de durere.

 Scriitorul Ion Topolog de la Centrul Cultural Reduta din Brașov a declarat că va oganiza un concurs internațional de pian, care va purta numele artistei. Inițiativa este a Mihaelei Ursuleasa, iar concursul se va ține la Brașov, orașul natal al pianistei.

 Sicriul cu trupul neînsuflețit al Mihaelei Ursuleasa a fost putat de către soldații din regimental 30 gardă. Artista ar fi împlinit 34 de ani în septembrie. Aceasta locuia de câțiva ani cu mama și cu fetița ei, la Viena.  Mihaela Ursuleasa a fost găsita decedată pe 2 august de către impresara sa, în apartamentul de la Viena, în urma unei comoții cerebrale.

[caption id="attachment_219066" align="alignnone" width="310"] mediafax[/caption]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel