Mihaela Rădulescu și Nicoleta Luciu, umilite de un funcționar public

Mai multe vedete au fost umilite de un funcționar public, printre acestea numărându-se Mihaela Rădulescu și Nicoleta Luciu.

Tiberiu Bantaş, şef în cadrul Direcţiei pentru Protecţia Copilului, are și misiunea de a menţine legătura cu presa. În timpul liber, funcţionarul care lucrează cu persoane defavorizate şi copii foloseşte un limbaj foarte colorat şi, culmea, se şi mândreşte cu asta. Acesta a comentat, la diverse articole apărute în presă, prin intermediul unei rețele de socializare. În legătură cu Nicoleta Luciu, purtătorul de cuvânt al DGASPC Iaşi are o nelămurire: "Sunt curios cine se ocupă de educaţia celor patru copii, sau i-a fătat în lume, are unguru bani şi gata vor creşte precum buruienile pe marginea şanţului????"

"Curvă obosită"

După ce a citit un articol pe internet despre Mihaela Rădulescu, şeful de la Comunicare a simţit nevoia să-şi exprime părerile în spaţiul virtual. "Curvă obosită şi de rahat", a scris Tiberiu Bantaş pe Facebook, potrivit Spynews. Între timp, acesta și-a șters pagina personală.
Jurnaliștii de la Spynews au încercat să ceară o explicație de la Tiberiu Bantaș, dar degeaba. La telefon a răspuns soția sa care a spus că bărbatul nu trebuie să dea nicio explicație cu privire la ce postează pe Facebook în timpul liber.
Deputatul Gheorghe Scutaru a comentat acest subiect la Romania TV.
"Atunci când ești într-o funcție publică, trebuie să îți asumi răspunderea. Nu poți să vorbești oricum, inclusiv pe site-urile de socializare care nu sunt deloc private. Pe de altă parte, nimeni nu ar trebui să vorbească așa. Este inacceptabil. Astfel de cuvinte sunt denigrante și nu fac cinste nimănui. Dacă este adevărat ce s-a întâmplat, cer scuze eu în numele lui", a spus Gheorghe Scutaru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel