Metroul intră în grevă generală, luni și marți. RATB, grevă de solidarizare, marți

greva metrou
greva metrou

Bucureștiul va fi blocat la suprafață, luni și marți.  Negocierile dintre sindicaliștii de la metrou și reprezentanții Ministerului Transportului au intrat în impas, iar dacă până luni nu se ajunge la niciun rezultat, se va declanșa greva generală la metrou.

 Între orele 04:00-16:00 nu va circula niciun metrou, luni, același lucru urmând să se întâmple și marți, dacă nu se rezolvă solicitările sindicaliștilor. RATB va intra în grevă de solidarizare, marți, tot între orele 04:00-16:00, a declarat Vasile Petrariu, liderul STB, unul din principalele sindicate ale angajaților RATB.

 "Nu va circula niciun mijloc de transport RATB marți între orele 04 și 16:00, dacă nu se rezolvă problemele sindicaliștilor de la metrou", a declarat Petrariu pentru B365.ro.

 Greva a fost programată pe data de 14 octombrie, luni, după ce a fost amânată din 30 septembrie. 700.000 de călători ar putea fi afectați de această grevă. Negocierile cu Ministerul continuă însă și sâmbătă și duminică, în încercarea de a debloca situația, a declarat Evelyne Croitoru, purtător de cuvânt al Metrorex, pentru B365.ro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel