EXCLUSIV  Mesaj subliminal transmis de Ponta și Dragnea. Culisele unui eveniment de la vârful PSD

Duminică se va organiza o petrecere mare la vârful PSD. Codrin Ștefănescu își va boteza fiul, pe micuțul Radu, iar printre sutele de invitați la eveniment se numără nume importante din partid.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Un nume greu din PSD va boteza copilul lui Codrin Ștefănescu. Lecție clară

Atât Liviu Dragnea cât şi Victor Ponta au fost invitaţi la petrecerea de botez. Cum împăcarea dintre cei doi nu a convins pe multă lume, mulţi dintre invitaţi, dar mai ales cei din conducerea centrală şi teritorială a partidului, discută deja despre cum se vor poziţiona aceştia unul faţă de celălalt. Este interesant de văzut dacă ce doi vor accepta să stea la aceeaşi masă, dacă îşi vor vorbi sau se vor ignora complet. Mesajul subliminal pe care îl vor transmite Dragnea şi Ponta prin comportament este cu atât mai important cu cât la petrecere vor fi prezenţi nu numai lideri din PSD, ci şi Călin Popescu Tăriceanu împreună cu alţi colegi de alianţă din ALDE, lideri din sindicate şi din patronate, dar şi oameni de media, care vor fi extrem de atenţi nu numai la gesturi, ci şi la ce se ascunde în spatele zâmbetelor oficiale.

Problemele dintre Ponta și Dragnea, nerezolvate

Pe surse din partid DC News a aflat că problema de comunicare dintre Dragnea şi Ponta nu s-a rezolvat. Se pare că, în ultimele zile, bucuria fericitului eveniment pentru Codrin Ştefănescu este umbrită de acest subiect, existând presiuni din ambele părţi faţă de prezenţa celuilalt. Supărarea lui Codrin (proaspătul tătic) este cu atât mai mare cu cât el insistă ca Dragnea, Ponta, Tăriceanu, împreună cu ceilalţi membri ai conducerilor PSD şi ALDE să stea împreună la aceeaşi masă.

[citeste si]

Unul dintre vicepreşedinţii cu greutate din partid ne-a dezvăluit că din punctul lui de vedere, echipa PSD, cu Dragnea şi Ponta, cu lideri mai noi şi mai vechi, este unită, iar în partid lumea este foarte relaxată în legătură cu evenimentul de duminică: "Veţi vedea că toţi vor pleca şi mai uniţi de la petrecere. Şi apropo, pe băieţelul lui Codrin îl cheamă Radu, nume pur românesc. Uitaţi-vă cu ce nume şi-a botezat Alina Gorghiu băiatul... Că diferenţe sunt până şi în aceste detalii".

Întocmirea listelor cu candidații pentru Parlament

Un vicepreşedinte PSD a declarat pentru DC News că fiind perioada în care se întocmesc listele cu candidaţii pentru Parlament, lumea se găndeşte că petrecerea de botez va fi un semnal negativ pentru cei care nu au fost invitaţi. Toată lumea se întreabă dacă nu cumva cei care nu sunt invitaţi la petrecerea de botez nu se vor regăsi pe aceste liste. Pe de altă parte, un senator PSD ne-a declarat, pe surse, că evenimentul de duminică nu are nicio legătură cu întocmirea listelor pentru parlamentare: "la petrecere au fost invitaţi apropiaţii lui Codrin. Noi vrem să fim alături de el la acest fericit eveniment, nu să facem jocuri de culise cu listele."

Un deputat PSD ne-a declarat cu subînţeles: "Ideea lui Codrin de a-l alege pe dl. Adrian Năstase ca naş, este excepţională. Este adevărat că noi, în partid, ne aşteptam ca Liviu Dragnea să fie naşul băiatului. Dar alegerea d-lui Năstase este o chestie foarte interesantă."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel