Mesaj din PDL pentru refacerea Alianței D.A. Cine ar fi candidatul Dreptei

Cătălin Predoiu a vorbit, într-un interviu acordat pentru DC News, despre posibilitatea refacerii Alianței D.A. și a arătat cine ar trebui să fie candidatul Dreptei unite la alegerile prezidențiale care vor avea loc la finalul lui 2014.

"PNL nu merită primul loc pe partea Dreaptă. Nu-l merită, pentru că a stat la masa ciolanului cu domnul Ponta, până acum două luni de zile, pentru că n-a făcut politici de dreapta, ci a dat în cap economiei cu 35 de taxe. Au tăcut! Domnul Vosganian era sub scaunul domnului Ponta, când dânsul punea 35 de taxe socialiste pe economie. Domnul Antonescu, din câte știu eu, își lua lungi concedii astă-vară, atunci când domnul Ponta plănuia cum să mai sufoce economia. Unde au fost acești PNL-iști?", a spus fostul ministru al Justiției.

Vezi și: Exclusiv. Interviu DC News: Predicție sumbră pentru PMP la europarlamentare

"Nu-i acuzați cam tare? Dacă refaceți Alianța D.A. după 25 mai?", a intervenit Bogdan Chirieac.

"Poate că o să o refacem, dar PDL-ul merită și este, la ora asta, prin substanța discursului și a politicilor sale, principalul partid de Dreapta din România. 

(...) Avem, la ora asta, un partid care își caută drumul spre Dreapta, și este PNL-ul. Și-l caută, ei încă sunt ca Baba Oarba, nu s-au dezlegat la ochi. Au prefecți în teritoriu, au șefi de deconcentrate, sunt în continuare la braț cu Partidul Socialist în multe consilii județene. Sunt legați la ochi. Sunt încă tulburați de acest mariaj pe care l-au avut cu PSD. 

(...) Dacă Dreapta are o șansă să fie unită, are o șansă în jurul PDL-ului. Altfel n-ai în jurul cui și ce să unești. 

Predoiu, candidatul Dreptei unite

Întrebat cine ar fi candidatul la Președinție din partea unei presupuse Alianțe D.A. - PNL-PDL, Cătălin Predoiu a răspuns: "PDL, cu Cătălin Predoiu. Dar pentru asta, trebuie să-i convingem și pe ceilalți. Și suntem pregătiți să o facem".

Citește și: Crin Antonescu, interviu live la DC News. Pune-i întrebări

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel