Jurnalista Liana Alexandru: ”CFR își pune călătorii într-o situație inumană”. Ce s-a întâmplat în tren

Florin Răvdan / 08 iul 2019 / 13:07 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Jurnalista Liana Alexandru a comentat pe pagina sa de Facebook situaţia în care CFR Călători îi pune pe cei care aleg să călătorească cu trenul, punând în vânzare bilete fără loc. 

"E o situație inumană în care CFR-ul își pune călătorii. Vinde bilete fără loc la trenuri cu trei vagoane care străbat toată țara. Trenul Inter Regio 1663 care merge la Vaslui a plecat în miezul zilei din Gara de Nord cu două vagoane de clasa a doua și unul de clasa întâi. Cum oamenii care au primit bilet fără loc nu mai încap pe culoarele de la clasa a doua, au intrat în vagoanele de clasa întâi și stau sprijinindu-se de scaunele celor care au prins loc. La noi în vagon sunt cel puțin zece oameni în picioare. E inuman pentru toți, și pentru cei de sus, și pentru cei de jos. Mă gândesc cu groază că unii vor sta în picioare câteva ore până la capăt de drum. Domnul care se sprijină de scaunul meu merge la Bârlad. M-am întrebat cum am putea rezista așa, el într-o rână la anii lui, eu stând trei ore sub brațul său muncit o viață ca să plătească impozite pentru statul în picioare", a scris Liana Alexandru. 

"Mă simt prost..."

 

"Sunt cu copilul pe două scaune și mă simt prost că am prins loc. Îl rog pe domnul de la Bârlad să stea pe locul copilului și noi ne așezăm împreună pe același scaun. E plin de oameni amărâți într-un vagon la suprapreț. Vine Nașul și ne spune că azi avem noroc, sunt zilele când încă trei vagoane de oameni merg în picioare în același tren", a mai scris jurnalista pe Facebook. 

Acest articol reprezintă o opinie.

Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25