Membră M10, despre desființarea USR. Mircea Badea: Râd ca un cocoșat!

Irina Constantin / 08 Martie 2019 / 10:54 Salveaza PDF Comentarii

O membră a M10 vorbește despre obligația Parchetului General de a radia USR. Mircea Badea a comentat mesajul ei. 

”Ceva absolut îngrijorător vine de la o duduie care este de la M10. M10 era acel țâști-bâști al Monicăi Macovei, mai mult țâști decât bâști.” a comentat Mircea Badea în emisiunea ”În Gura Presei”. 

Mircea Badea a citit postarea Irinei Maria Pop, pe care o puteți vedea mai jos. 

 (w670)

Realizatorul de televiziune a comentat: ”Citează o lege. Credeți că ăștia cu legea-n gură de dimineața până seara, dar care salvează România au citit legea asta? Eu sunt convins că nu. (...) Deci dacă-i desființează pe USR și pe PLUS, băi tată, râd ca un cocoșat. Am râs și astăzi la greu”. 

”Doamna asta spune că e posibil ca Parchetul să fie obligat prin lege să ceară radierea acestor salvatori ai României care nu sunt în stare să citească o lege de trei lei” a comentat Badea. ”Cam cât de penibili sunt ăștia?” întreabă Mircea Badea. 

Într-o situația asemănătoare a fost și PDL, în 2011, căruia i s-a cerut radierea, potrivit legii partidelor politice. Motivul invocat atunci a fost nedepunerea documentelor care să ateste schimbarea statutului și a conducerii PDL, în termenul de 30 de zile. Atunci s-a decis că legea este orientativă și-n cele din urmă Tribunalul a acceptat solicitarea PDL de a modifica aspecte din statut. 

Vezi mai mult aici: Dizolvarea PDL: Ce spune Legea partidelor politice

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25