EXCLUSIV  Marte în Gemeni, din august 2022 până în martie 2023. Nou drum pentru zodii

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Săptămâna 15-21 august este marcată de unul dintre evenimentele cheie astrologice ale anului 2022: intrarea lui Marte în Gemeni. Despre acest subiect, Daniela Simulecu are o emisiune specială la DCNewsTV.

Pe 20 august, Marte își începe tranzitul în Gemeni. Și aduce nevoia de a căuta alte soluții atât la problemele vechi, cât și cele actuale. Și să acționăm fără un obiectiv clar. Haosul, cuvintele, lipsa așteptărilor și dorința de a face schimbări vor fi armele noastre cele mai folositoare, a spus astrologul Daniela Simulescu.

Marte stă de obicei aproximativ două luni într-un semn, dar de data aceasta va rămâne în Gemeni până pe 25 martie 2023. Ce vom învăța: că nu ne trebuie mult/totul pentru a începe ceva nou. Putem porni la drum cu puțin, a subliniat Daniela Simulescu.

Cu Marte prin Gemeni, vom căuta soluții prin care să facem mai mulți bani și să ne punem la muncă și pasiunile. Ca să nu mai spunem că va începe o perioadă minunată pentru cei care își doresc de mult timp o reconversie profesională. 

Emisiunea Danielei Simulescu despre tranzitul lui Marte în Gemeni va fi difuzată luni, începând cu ora 10.00, la DCNews și DCNewsTV. Rămâneți alături de noi!

Citește și: Cel mai mare mit despre astrologie, distrus de Astrosens. Daniela Simulescu, la un an de la lansare: Care au fost cele mai mari provocări, dar și cele mai importante lecţii de până acum

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel