Mark Zuckerberg, achiziție de 100 de milioane de dolari pentru a se feri de curioși

Mark Zuckerberg nu se uită la bani atunci când vine vorba de protecția vieții sale private, având în vedere că fondatorul Facebook a cheltuit 100 de milioane de dolari pentru achiziția unui teren alăturat proprietății sale din Hawai, doar pentru a-i ține la distanță pe curioși. 

O nouă investiție pentru Mark Zuckerberg, la un an după ce a cheltuit peste 30 de milioane de dolari pentru a cumpăra patru proprietăți vecine cu locuința sa de la Palo Alto, în Silicon Valley, scrie metronews.fr. potrivit Agerpres. 

Fondatorul Facebook a cheltuit 100 de milioane de dolari, pentru cumpărarea unui teren de peste 300 de hectare alăturat proprietății sale din Hawai. Achiziția ar fi fost realizată în octombrie 2014

Potrivit Business Insider, terenul va fi o zonă tampon între proprietate și curioșii care ar dori să îl vadă pe ocupantul ei. În pofida faptului că suprafața noii achiziții poate permite construirea multor obiective pe el, Zuckerberg nu prevede nimic de acest fel.

În acest fel, fondatorul Facebook continuă astfel să își protejeze viața privată, nu numai în spațiul virtual, ci și în viața reală. În Hawai, a cheltuit 100 de milioane de dolari pentru un teren de peste 300 de hectare aflat lângă proprietatea sa. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel