Marian Preda: Blaga nu poate deveni membru al Mișcării Populare

blaga
blaga

Președintele Mișcării Populare, Marian Preda, a declarat pentru DeCe News că Vasile Blaga poate depune o cerere de înscriere în fundație, dar există criterii pe care liderul PDL nu le îndeplinește.

Sociologul a precizat că politicienii nu au interdicție, dar nu sunt categoria cea mai dorită de organizație în acest moment. "Cei care au proiecte politice pot să mai aștepte, dar nu vor avea prioritate".

Dacă Vasile Blaga depune o cere de adeziune? "Este un lider politic, nu? O să anunțăm public că dl. Blaga vrea să intre în Mișcarea Populară și o să punem la rând cererea domniei sale și o să o analizăm. Nu-l văd calificându-se pentru una din structurile județene sau sociale ale Mișcării Populare," a răspuns Marian Preda.

Potrivit sociologului, Blaga nu poate deveni membru al Mișcării Populare pentru că a criticat fundația, dovadă că valorile sale sunt în contradicție cu cele ale organizației.

Pentru ca cineva să devină membru trebuie: "să fi avut carieră de succes înainte să fi intrat în viața politică, să dovedești că vrei să aduci ceva în politică nu să iei - dl. Blaga ar trebui să trimită un CV și o să-l evaluăm; adecvare și competențe necesare poziției pentru care aplică; un nivel suficient de compatibilitate cu valorile și cu documentele mișcării populare - aici cu siguranță dl. Blaga nu se califică pentru că a criticat  încă de la început Mișcarea Populară", exemplifică Marian Preda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel