EXCLUSIV  Drăgulescu, revoltat de decizia FRG: Marius Urzică nu ar fi ieșit campion

Marian Drăgulescu a declarat, pentru DC News, că va protesta zilnic pentru a fi reprimit în lotul național de gimnastică, mai ales că, până acum, și alți sportivi români de renume au fost lăsați să concureze pe propria răspundere. 

După decizia Federaței Române de Gimnastică prin care a fost exclus din lotul de gimnastică pentru Campionatul European de la Glasgow din acest an, gimnastul Marian Drăgulescu a decis să protesteze în fața Ministerului Tineretului și Sportului.

"Eu cred că am toate șansele să îi conving să mă lase să concurez mai ales pentru că nu sunt primul sportiv pe care îl lasă să concureze pe propria răspundere. Marius Urzică nu ar fi ieșit campion olimpic dacă nu îl lăsau să concureze pe propria raspundere. Cătălina Ponor este cel mai recent caz și ea avut fix aceeași intervenție medicală ca și mine. Și inclusiv pe mine m-au lăsat în 2007 să concurez pe propria răspundere", ne-a spus gimnastul.

Vrea să își trăiască visul

Drăgulescu este decis să meargă în fiecare zi în fața ministerului pentru a fi lăsat să își joace șansa. "O să protestez zilnic.  O să fac tot ce îmi stă în putință să joc la aceste campionate, să îmi joc șansa, să îmi trăiesc visul", a adăgat Marian Drăgulescu.

Sportivul a fost operat pe cord în urmă cu ceva vreme, acesta fiind motivul pentru care autorităţile au luat decizia de a-l scoate din lot. Cu toate că, potrivit spuselor sportivului, totul este în regulă cu starea sa de sănătate, federaţia nu vrea să rişte şi l-a scos din lot.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel