Maria Timuc, lansare "Pași către tine însuți". Dan Voiculescu, întrebare de suflet

Jurnalista Maria Timuc a lansat o nouă carte, volumul de eseuri "Pași către tine însuți - Vindecarea Cauzală". La evenimentul care a avut loc miercuri, la Librăria "Mihai Eminescu", din București, i-au fost alături oameni de ştiinţă, neurologi, chirurgi şi artişti.

Această carte nu este doar o metodă de scăpare din cotidian. Este și o formă de a mulţumi tuturor oamenilor care au susţinut-o mereu pe Maria Timuc, printre aceștia fiind și Dan Voiculescu.

Cartea "Pași către tine însuți - Vindecarea Cauzală" se doreşte a fi un medicament prin care se pot trata durerile. Este o reţetă prin care cititorii îşi pot vindeca sufletul şi mintea. Maria Timuc, contactată de DC News, a vorbit despre acest volum care vindecă tristețile.

"Ideea cărții le-a venit, de fapt, cititorilor mei. Eu scriu de foarte mulți ani materiale de acest fel. Am scris "un editorial spiritual" la ziarele Național, 7 Plus și Jurnalul Național. De-a lungul timpului, cititorii mi-au cerut să public o carte cu materialele mele și asta am făcut", ne-a spus Maria Timuc.

(w670)

Întrebată de ce este nevoie ca oamenii în durere să citească volumul, jurnalista ne-a zis: "Nu știu dacă este nevoie... Nevoie este de multe lucruri în această viață. Este o carte bună pentru oamenii care doresc să se caute pe ei înșiși. Trebuie să ne uităm mai mult în interiorul nostru având în vedere că în viața de zi cu zi ne ducem foarte mult spre exterior, ne uităm prea mult afară, ne uităm prea mult la ceilalți și ne ignorăm pe noi înșine. Ne ignorăm emoțiile, trăirile și sentimentele, iar acestea sunt determinante pentru tot ce facem".

"Pași către tine însuți - Vindecarea Cauzală", o carte și pentru oamenii care au cancer?

"Categoric! Este o carte care îi ajută atât pe oamenii sănătoși, cât și pe oamenii care au diferite probleme de viață începând de la traume cauzate de divorț sau de pierderea unei persoane dragi și până la oamenii care au probleme de sănătate. Este o carte care poate să le dea curaj și care poate să îi ajute să devină mai pozitivi. Materialele pe care le-am publicat de-a lungul timpului i-au ajutat pe oameni, iar o parte dintre ei decupau articolele și astfel își făceau singuri un fel de cărticele", ne-a spus jurnalista.

(w670)

Întrebată care este cea mai importantă amintire pe care o are despre Dan Voiculescu, Maria Timuc ne-a mărturisit: "Cea mai importantă amintire despre Dan Voiculescu este legată de ziua în care l-am cunoscut. Eu lucram la Național și m-a rugat să vin la Jurnalul Național. În ziua aceea, Dan Voiculescu mi-a pus o întrebare: Oare cum putem să facem oamenii să fie mai buni și mai toleranți? Este un lucru care nu îmi iese din minte. Acesta este și motivul pentru care a vrut să mă aducă mai aproape de publicațiile sale".

"Cel mai frumos sfat pe care l-am vreodată? Nu m-am gândit niciodată la această întrebare. Am primit multe sfaturi frumoase, dar poate cel mai bun pe care l-am primit a fost unul pe care îl dau și eu acum tuturor: Iartă, fii bun și iubește!", a adăugat Maria Timuc.

Maria Timuc a lucrat în presa cotidiană 22 de ani. Și-a început activitatea jurnalistică la ziarul „Flagrant", apoi a lucrat la Revista „Flacăra" și la „Evenimentul zilei", unde s-a ocupat de probleme de „sănătate". Timp 13 ani a scris „un editoarial spiritual" la ziarele Național / 7 Plus și Jurnalul Național.

VEZI ȘI: Dan Voiculescu, după relansarea Jurnalului Național: 80% din ziariștii din presă au trecut prin trustul Intact

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel