Maria Grapini, gafă la televizor. Ce a spus ministrul Turismului

grapini
grapini

Maria Grapini a făcut o gafă imensă îmensă în timpul unei emisiuni televizate.

Grapini a vorbit într-o emisiune la Speranța TV despre planurile privind promovarea României în plan internațional, dar a făcut o gafă uriașă, informează romaniatv.net.

"Eu chiar cred că România poate să-şi schimbe imaginea, credibilitatea, prin oameni care au reuşit în profesiile lor şi care au confirmat în ţară şi în afară. Ei pot să fie ambasadorii noştri. Şi atunci am ales din domeniul culturii, sportului, ştiinţei şi le-am dat acest titlu onorific de ambasabori. Chiar un paşaport le-am făcut.

Ca să fim cunoscuţi şi altfel, nu numai printr-o singură disciplină, nu numai prin sport. Trebuie să vadă că avem şi muzicieni şi oameni de teatru, că avem şi oameni de ştiinţă, că avem şi primul om care a zburat în cosmos. Lucrurile acestea trebuie să fie cunoscute de celelalte nații", a afirmat Maria Grapini, la Speranţa TV.

Iuri Alexeevici Gagarin a fost un cosmonaut sovietic. La 12 aprilie 1961, el a devenit primul om în spațiu și primul pe orbita Pământului. A primit numeroase medalii în diferite țări pentru călătoria sa de pionierat în spațiul cosmic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel