Maria Ghiorghiu: Vom auzi de o catastrofă. Va îndolia acea localitate

Rodica Mitu / 25 ian 2019 / 23:32 Salveaza PDF Comentarii
Maria Ghiorghiu
Descriere foto: Maria Ghiorghiu

„Vom auzi de o catastrofă”, susține Maria Ghiorghiu, femeia care spune că a prezis tragedia de la Colectiv.

„În această seară, în timp ce scriam aici pe Blog, deși eram cu ochii pe monitor, văd în spatele meu înspre Est un Cer de ziuă, iar sub Cer, un oraș (localitate) frumos în care locuințele păreau aproape toate la fel construite. Vedeam imaginea de sus în jos, astfel încât puteam vedea toate acele clădiri. Dragii mei, de unde era ziua și părea totul frumos, văd cum din Cer cade o umbră densă, neagră, sub formă dreptughiulară, umbră ce acoperă pe deasupra locuințelor tot mijlocul acelei localități. Doliul ceresc acoperise mijlocul acelui oraș (localități)”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul personal.

„În ce țară se va întâmpla, dragilor, eu nu cunosc, nu mi s-a descoperit. Dar știu că, din nefericire, vom auzi de o catastrofă, de un dezastru sau de o calamitate care va îndolia acea localitate a unei țări al cărui nume nu mi-a fost descoperit.

Să ne rugăm, dragii mei, pentru acești frați ai noștri, pentru ocrotirea lor și pentru pacea noastră și a lumii întregi. Să mulțumim Domnului și Maicii Domnului pentru ocrotirea de care încă ne mai bucurăm, să mulțumim că suntem sănătoși și îi avem pe cei dragi lângă noi și-n mijlocul nostru", a mai scris Maria Ghiorghiu. 

 

 

VEZI ȘI: Maria Ghiorghiu, previziune înfiorătoare despre vreme

VEZI ȘI: Prezicătoarea Maria Ghiorghiu, mesaj nou: "Ora zero, zero zero!"


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26