Maria Buză vorbește despre fiul ei cu ochii în lacrimi: Viaţa ne-a ţinut departe

Maria Buză
Maria Buză

Maria Buză a surprins cu un mesaj emoționant.

Emisiunea „Splash! Vedete la apă” ajunge în acest weekend la finalul sezonului. Sâmbăta acesta, de la 20:00, la Antena 1, o ultimă serie de artişti şi sportivi curajoşi îşi va testa limitele, după ce în prealabil aceştia şi-au pregătit prestaţiile alături de unii dintre cei mai cunoscuți antrenori din România. 

Printre aceştia şi îndrăgita actriţă Maria Buză, care i-a surprins pe toţi cei aflaţi la Bacău cu un mesaj emoţionant. La rândul ei surprinsă de prezenţa fiului ei, Andrei, în tribune, Maria Buză a mărturisit: „Apropo de copilaşul meu frumos, pe care îl iubesc de nu mai pot, e viaţa mea, trebuie să vă spun că atunci când a fost mic, viaţa ne-a ţinut departe, a fost mai mult în grija altor persoane, pentru ca noi să ne putem face treaba. Iată-l acum cu mine şi mi-aş dori ca în toate drumurile mele de acum încolo să îl am în preajmă!”, a declarat actriţa cu ochii în lacrimi. 

Deşi a venit sigură pe ea şi la antrenamente, spunând: „De felul meu am fost o fire sportivă, am făcut 10 ani de dansuri, dans modern, atletism şi cred că o să fac faţă!”, în momentul în care a urcat pe platformă, nu a mai fost la fel de convinsă: „Lumea de sus, de la platforma de 3 metri se vede foarte rău! Uşor, uşor bate gândul de retragere!”. Dacă a reuşit sau nu Maria Buză să îşi învingă teama şi să sară, dar şi ce mărturisire emoţionantă a făcut la rândul lui şi Nea Mărin, telespectatorii vor afla sâmbătă aceasta, de la 20:00, la Antena 1. 

Maria Buză, Crina Abrudan, Anca Bucur, Tavi Clonda, Seredinschi şi Emanuel Neagu sunt cei care vor intra de această dată în competiție. Cum se vor descurca aceștia, ce note vor primi din partea celor patru jurați şi cine se va califica în marea finală Splash! Vedete la apă, difuzată duminică, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă ediţie a show-ului de la Antena 1, sâmbătă, de la 20:00. 

VEZI ȘI: Multe avantaje pentru o ZODIE în 2022. Găsește casa visurilor sale și își schimbă locul de muncă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel