Mâncare italienească de care niciun italian nu se atinge

pizza
pizza

Tuturor ne place mâncarea italieneacă, dar aflați că sunt anumite bucate de care italienii adevărați nu s-ar atinge niciodată!

Pizza adevărată nu poate fi considerată niciodată ”fast food" deoarece în Italia este făcută cu produse proaspete, fără conservanți și pe loc. Pizza cu ananas nu există în Italia. Această mutație exotică s-a născut în Statele Unite și, după părerea multora, ar trebuit să rămână acolo pentru totdeauna. Pizza pentru care ai nevoie de cuțit, blatul fiind mai gros, nu este o pizza adevărată! Un italian adevărat mănâncă cu mâna acest fel de mâncare. 

Un italian adevărat bea cappuccino doar la micul dejun. Desigur, italienii beau cafea pe tot parcursul zilei, dar specialitatea cappuccino este doar pentru micul dejun. 

Știți cu adevărat să pregătiți pastele așa cum o face un italian? Ok, haideți să începem cu lista greșelilor: uleiul nu se adăugă niciodată în apa pastelor în timpul gătitului, nicidecum condimente, bulion, pui sau alte preparate. Pastele trebuie să fie „al dente". Modul optim de a găti pastele italiene este simplu: turnați apă într-o oală și așteptați să înceapă să fiarbă, apoi adăugați un vârf de sare și apoi pastele. Le lăsați la gătit maximum zece minute și gata!

Italienii mănâncă spaghetti carbonara într-un singur fel. Rețeta reală este făcută cu guanciale, practic falcă de porc afumată, ou și brânză, nimic mai mult, scrie 20min.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel