Urmărește emisiunea live


Mama Alexandrei Măceșanu, apel public în lacrimi. Chirieac: Am rămas fără cuvinte. Hai să nu ne mai mințim!

Alexandra Măceșanu
Alexandra Măceșanu

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat felul în care a decurs cazul Caracal, ancheta, după ce mama Alexandrei Măceșanu a transmis un mesaj în lacrimi, sperând ca fiica ei încă trăieşte.

"Ca orice om normal din ţara asta, am rămas de mult fără cuvinte. Văzând ce s-a întâmplat în tot acest caz, în cele 33 de zile, nu mai am vorbe. Atât a putut să facă justiţia din România, procuratura din România. Atâta a făcut! Mai mult nu există! Ce e de făcut? Toţi suntem responsabili. Unii mai mult, unii mai puţin, că unii vor spune că "da, dar eu m-am opus". Da, aşa e, dar nu stăm. E la grămadă, cum procedează şi domnii procurori de la Caracal, la grămadă. Până la urmă, haideţi să ne asumăm anumite lucruri.

Această naţiune, cu plusuri și minusuri, l-a votat pe Traian Băsescu, în 2004. A urmat o distrugere a administraţiei din ţara asta şi o aservire completă a justiţiei în mâna unui singur om. A urmat mandatul lui Klaus Iohannis. El a mai pus capăt unor ticăloşii. N-a apăsat pe pedală, cum a făcut fostul preşedinte. În spate, sub chestiunea amestecului dur al justiţiei în politic, acesta este profesionalismul domnului procuror Popescu şi al altora de acolo. Se va da o soluţie. Dincă va fi trimis în judecată, va fi condamnat pe viaţă. S-a încheiat cazul! Aţi văzut vreo reţea de trafic de carne vie din Caracal anchetată?", a declarat analistul Bogdan Chirieac la Antena 3.

Vezi și: Mama Alexandrei Măceşanu, primele declaraţii de la dispariţiei fetei: Simt că e în viaţă. Sper să scape ea singură, dacă poliţia nu face NIMIC

"Hai să nu ne mai mințim"

"Hai să nu ne mai mințim că, până la urmă, răspunzători de asta suntem cei care am votat sau nu. Că şi asta este o opţiune: să nu votezi. Noi am votat nişte parlamentari, în 2004, nu numai pe președinte. Parlamentarii aceia au schimbat legile Justiţiei. Domnul Tăriceanu, premier la vremea respectivă, le-a validat prin angajarea răspunderii Guvernului. Ele nu au fost discutate în Parlament, în 2005. Pe baza lor s-au creat aceste parchete noi. Doamna Macovei a schimbat toţi şefii de partide într-o noapte. Mai departe, acesta este nivelul de profesionalism de acolo", a mai declarat analistul politic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel