EXCLUSIV  MAJORARE PENSII. Pieleanu a DEZVĂLUIT o discuție cu un lider politic: Mi-a zis că nu-l interesează oamenii cu veniturile astea!

Gâdea
Gâdea

Analistul politic Bogdan Chirieac și sociologul Marius Pieleanu au comentat subiectul momentului de pe scena politică, la DC Alegi.

Sociologul Marius Pieleanu a afirmat, în cadrul analizei de la DC Alegi, că PNL nu e interesat de votanții care au pensie de 700 de lei, subliind că aceștia vor fi în continuare votanți PSD. 

Marius Pieleanu a amintit, în acest context, de abordarea pe care a avut-o Traian Băsescu în urmă cu câțiva ani, când a decis să taie pensiile și salarile. 

„Acel electorat cu 700 de lei pensie, deși nu mai sunt foarte mulți, nu li se adresează PNL-ul, chit că li se va mări pensia cu 40% sau 10-20%. E aceeași abordare cinică de tip PDL pe care Traian Băsescu a avut-o cu ceva ani în urmă, când a decis celebra tăiere a pensiilor și salariilor”, a declarat sociologul Marius Pieleanu.  

Sociologul a întrebat un lider PDL de la acea vreme „de ce această abordare”. 

„Mi-a spus cu cinism că pentru că acel electorat nu-l interesează! Ar putea fi o gândire de genul acesta. Nu neaparat la Orban, dar partea PDL-istă a liberalilor sigur gândește în termenii aceștia”, a mai spus Pieleanu. 

„Nu cred că e o problemă pentru ei că vor da 10 sau 20%, în loc de 40%”, a încheiat Marius Pieleanu la interviurile DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel