Urmărește emisiunea live


Mai mulţi români din Germania, implicaţi într-un accident auto

Un microbuz de marfă, improvizat pentru a transporta persoane, în care se aflau 18 români, a fost implicat, noaptea trecută, într-un accident rutier în localitatea Haag din Germania, în apropiere de Munchen. Cei 18 români, toţi membri ai unei familii, se aflau în microbuzul înmatriculat în Bulgaria şi erau transportaţi în condiţii inumane, anunţă observator.tv. 

În partea din spate a microbuzului, proprietarul sau şoferul a instalat un rând de scaune, însă mare parte dintre pasageri stăteau culcaţi pe podeaua microbuzului de marfă.

Noaptea trecută, pe şoseaua B12 din localitatea Haag (Germania), microbuzul cu 18 români a intrat în plin într-un autoturism.

O femeie în vârstă de 75 de ani, care conducea autoturismul, a încercat să întoarcă, însă şoferul microbuzului a observat prea târziu intenţia femeii, astfel că impactul a fost inevitabil, notează merkur.de.

În urma accidentului, doar şoferiţa de 75 de ani şi un pasager din maşina sa au fost răniţi. De cealaltă parte, românii aflaţi în microbuz au scăpat nevătămaţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel