MAI a anunţat cercetare penală pentru bărbatul din Prahova împuşcat în picior de un poliţist

Bărbatul împuşcat în picior de un poliţist sâmbătă seara, după ce a forţat intrarea într-o secţie de vot din Prahova, va fi cercetat penal, conform unui anunţ al MAI. 

Bărbatul din localitatea prahoveană Drăgăneasa, împuşcat în picior în curtea unei secţii de votare, sâmbătă seara, de un poliţist, după ce l-a atacat, este urmărit penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, în prezent fiind internat sub pază la spital, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog. Ea a precizat că a început urmărirea penală şi pentru un al doilea suspect, care este reţinut.

Mai multe persoane aflate în stare de ebrietate au intrat, sâmbătă seara, în curtea grădiniţei din Drăgăneasa, unde se află secţia de votare, şi au manifestat acte de violenţă împotriva poliţistului aflat în serviciu de pază.

"A fost nevoie de folosirea armamentului, iar unul dintre agresori, care se manifesta cel mai violent, a fost rănit şi se află la spital. În prezent se află în afara oricărui pericol. În sprijinul poliţistului a intervenit o grupă din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Prahova, care a rămas în dispozitiv şi pe parcursul nopţii. Toţi agresorii au fost identificaţi, iar cercetările continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina", a afirmat, duminică, Monica Dajbog, conform Agerpres.

Aceasta a adăugat că, în cursul zilei, cercetările se vor extinde şi pentru ultraj şi atac asupra secţiei de vot. 'Totodată se continuă cercetările şi cu privire la alte şapte persoane pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice', a mai spus Dajbog.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel