Magheru, pe locul 47 în topul celor mai scumpe artere comerciale din lume

Bulevardul Magheru din Capitală se situează pe locul 47 într-un top al celor mai scumpe 59 artere comerciale din lume, cu 7 poziţii mai jos în 2010 decât anul trecut.

Potrivit clasamentului realizat de firma de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield pe baza valorii chiriilor, citat de Mediafax, în ultimul an Magheru a devenit unul dintre cele mai ieftine bulevarde din Europa Centrală şi de Est.

Chiria anuală din această locaţie din Bucureşti era, în iunie 2009, de 777 de euro pe metru pătrat, în scădere cu circa 20% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, continuând ritmul descendent început încă din 2008.

Artere comerciale din oraşe aflate în centrul şi estul Europei care s-au plasat înaintea Bulevardului Magheru sunt, în ordine, din Moscova (locul 15), Praga (locul 27), Budapesta (locul 37) şi Varşovia (locul 40), potrivit raportului Main Streets Across The World 2010.

Astfel, în regiunea Tverskaya din Rusia, chiria anuală este de 2.857 euro pe metru pătrat, în Na Prikope/Wenceslas Square din Praga, chiria anuală este de 1.971 de euro pe metrul pătrat, în Vaci utca din Budapesta preţul este de 1.195 de euro pe metru pătrat, iar în ul. Nowy Swiat din Varşovia se plătesc 992 de euro pe metru pătrat.

În urma României, din centrul şi estul Europei, s-au plasat doar Sofia şi Bratislava, pe lângă artere comerciale din Oman, Thailanda, Ecuador şi alte ţări arabe sau Africa de Sud.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel