Magazine închise de la ora 18:00. Florin Buicu: NU este o măsura de sănătate publică. Guvernul Cîțu, incapabil să urmeze exemplul Merkel

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Florin Buicu, deputat PSD, este de părere că măsura închiderii magazinelor la ora 18:00 nu va face decât să crească aglomerația. 

Vicepreședintele Comisiei pentru sănătate şi familie din Camera Deputațilorm Florin Buicu, a comentat pe pagina sa de Facebook decizia autorităților de a închide magazinele la ora 18.

”Dincolo de critici e nevoie și de acțiune. PSD contestă în Contencios Administrativ măsura aberantă a Guvernului de a închide magazinele după ora 18. Închiderea magazinelor la ora 18.00 NU este o măsura de sănătate publică, determină creșterea aglomerației. Această măsură nu e susținută nici măcar de cei din coaliție sau de colegii lor din guvern. Guvernul Cîțu este incapabil să urmeze exemplul cancelarului Angela Merkel de a-și retrage această măsură aberantă și de a-și cere scuze față de cetățeni. Cum pot avea încredere cetățenii în justețea unei astfel de măsuri, când nici măcar cei care susțin guvernul nu o susțin? Măsura închiderii magazinelor la ora 18 este contestată inclusiv de mai mulți liberali, dar și de colegii lor din Guvern, cum e vicepremierul Kelemen Hunor dar și de consilierii ministrului Sănătății”, a scris Florin Buicu pe pagina sa de Facebook. 

VEZI ȘI: PSD atacă în instanță măsura închiderii magazinelor la ora 18:00

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel