MAE, alertă: Au fost luate măsuri de securitate

Ministerul Afacerilor Externe a anunțat că au fost luate măsuri suplimentare de securitate şi control.

Cetăţenii români care se află sau doresc să călătorească în Malaezia sunt informaţi că au fost luate măsuri suplimentare de securitate şi control pentru o mare adunare publică în Kuala Lumpur şi o alta într-o suburbie a oraşului, ambele programate pentru 8 decembrie. Autorităţile locale au anunţat că una dintre adunări va avea loc în zona Pieţei Independenţei/Dataran Merdaka din Kuala Lumpur, iar cealaltă în zona Padang Timur din Petaling Jaya - suburbie a oraşului.Se recomandă atenţie sporită şi respectarea sfaturilor oferite de autorităţile locale.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Ambasadei României la Kuala Lumpur: +60321423172, apelul fiind redirecţionat către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluat de către operatorii Call Center în regim de permanenţă. De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă, au la dispoziţie telefonul de permanenţă al misiunii diplomatice a României în Malaezia: +60162629660.

MAE recomandă consultarea site-urilor https://kualalumpur.mae.ro, www.consularprotection.eu, www.mae.ro şi reaminteşte că cetăţenii români din străinătate au la dispoziţie aplicaţia "Călătoreşte în siguranţă" cu informaţii şi sfaturi de călătorie, precum şi serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei de informare "Un SMS îţi poate salva viaţa!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel