Madonna a intrat în atmosfera concursului Eurovision din Tel Aviv în ciuda criticilor activiştilor pro-palestinieni

Vedeta pop Madonna s-a relaxat înainte de spectacolul său pe scena concursului muzical Eurovision 2019, găzduit de Israel, participând joi la un eveniment în Tel Aviv, relatează Reuters.

Regina muzicii pop a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se îndrepta către un club de noapte din portul Tel Aviv, unde avusese loc un concert. Localul, situat pe promenada dinspre Mediterană, a găzduit evenimente conexe concursului muzical Eurovision.

Madonna a mers de-a lungul promenadei portului însoţită de gărzile sale de corp. Cântăreaţa de 60 de ani a fost criticată pentru concertul pe care îl va susţine în cadrul finalei de sâmbătă a Eurovision, concursul devenind ţinta apelurilor pro-palestiniene la boicot în semn de protest faţă de ocuparea teritoriilor palestiniene de către Israel şi a unor posibile încălcări ale drepturilor omului.

Israelul susţine că apelurile la boicot sunt discriminatorii şi antisemite. Într-o declaraţie făcută publică la începutul acestei săptămâni, Madonna şi-a explicat decizia de a cânta pe scena Eurovision spunând că va vorbi mereu pentru apărarea drepturilor omului şi speră să vadă o nouă cale către pace. 'Nu voi înceta să cânt pentru a mă conforma agendei politice a cuiva şi nici nu voi înceta să vorbesc împotriva încălcărilor drepturilor omului în orice loc din lume', a spus vedeta.

Campania Palestiniană pentru Boicotarea Academică şi Culturală a Israelului i-a răspuns vedetei: Să foloseşti arta pentru a ignora opresiunea brutală a Israelului împotriva palestinienilor pentru un milion de dolari reprezintă una dintre cele mai imorale agende politice. După semifinala de joi seară, ţările care merg în finala Eurovision de sâmbătă sunt: Albania, Azerbaidjan, Danemarca, Malta, Olanda, Macedonia de Nord, Norvegia, Rusia, Suedia, Elveţia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel