Macovei răspunde atacurilor lansate de bărbații din USL

monica_macovei
monica_macovei

Europarlamentarul PDL Monica Macovei susține că ”atacurile” lansate de bărbații din USL împotriva sa sunt generate de lipsa unor argumente solide în apărarea lui Adrian Năstase și le transmite acestora că nu-i va insulta, dar că va susține în continuare, argumentat, că legea trebuie să se aplice în mod egal tuturor.

"Domnilor Haşotti, Şova, Sârbu etc şi tuturor bărbaţilor din PSD, PNL, PC care, în lipsa unor argumente juridice, logice şi morale, înţeleg să-l apere pe Adrian Năstase atacându-mă pe mine le spun un singur lucru: nu voi insulta pe nimeni şi nu voi apela la atacuri la persoană. Voi continua să îmi exprim opiniile, cu argumente, până vor înţelege toţi că legea trebuie să se aplice în mod egal tuturor", se arată într-un comuncat al fostului ministru al justiţiei.

În această dimineață, mai mulți membri ai USL, printre care senatorul PNL Puiu Hașotti, vicepreședintele PSD Ioan Chelaru sau liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu,  au criticat declarațiile europarlamentarului Monica Macovei în legătură cu situația fostului premier Adrian Năstase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel