Macovei, la mitingul PDL: Din 3 iulie mi-e frică de dictatură

macovei
macovei

Europarlamentarul PDL Monica Macovei, a lansat, joi seară, în scurta intervenție la mitingul democrat-liberalilor, organizat în Piața Revoluției, un mesaj către cei prezenți, susținând că trebuie declanșată lupta împotriva celor care vor ”să captureze statul”, deoarece ”din 3 iulie a început să-i fie frică încontinuu de dictatură”.

"Noi trebuie să fim treji, să venim, să ne adunăm, să protestăm, să luptăm. Am venit să-mi apăr ţara pentru că mi-e frică, din 3 iulie mi-e frică încontinuu de dictatură, de statul capturat", a spus Macovei, manifestanţii strigând "Nu ne este frică!", citează RTV.net.

Anterior intervenției fostului premier al Justiției, prim-vicepreşedintele PDL Cristian Preda a transmis și el celor prezenți la miting că la Bruxelles, situația politică din România este urmărită cu interes: "Vin chiar de la Parlamentul European, acolo sunt deputaţi din 27 de ţări şi zilele astea toţi au vorbit despre România. Am să vă spun în ce termeni au vorbit. Au spus aşa: haos, atac la statul de drept, dezordine, ruşine, Belarus. Vă place? Victor Ponta şi Crin Antonescu ne spun că nu avem o problemă cu statul de drept, pentru că ei ne-au spus când au început guvernarea că prima lor preocupare nu e Bruxelles-ul, e Moscova. De la Moscova nu se vede o problemă cu statul de drept din România, de la Bruxelles se vede". Participanţii la miting au scandat "Ponta, nu uita Romania nu-i a ta". "Ai vreun Dumnezeu, Victor Ponta? (...) Ai vreun Dumnezeu, Crin Antonescu?", a mai spus Preda în intervenţia sa din Piața Revoluției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel