Măcel în Ucraina. Bilanț militari ruși morți în ultimele 24 de ore

Fotografie de la Алесь Усцінаў, Pexels
Fotografie de la Алесь Усцінаў, Pexels

Forţele ucrainene au lichidat 590 de militari ruşi în ultimele 24 de ore. Prin urmare, numărul invadatorilor ucişi pe front de la începutul războiului a ajuns la 111.760, arată un raport publicat, luni, de Statul Major al Forţelor Armate ale Ucrainei.

De asemenea, de la începutul invaziei ruse la scară largă, trupele ucrainene au doborât 285 de avioane şi 275 (+3) de elicoptere ruseşti.

Au mai fost distruse 3.080 (+11) de tancuri ale armatei ruse, 6.147 (+17) de vehicule blindate, 2.069 (+4) de sisteme de artilerie, 217 sisteme de apărare aeriană, 434 (+4) de lansatoare multiple de rachete, 4.809 (+8) vehicule şi cisterne transportatoare de combustibil, 16 ambarcaţiuni, 1.856 (+7) de drone, 723 de rachete de croazieră şi tehnică specială (183 de unităţi), scrie Rador.

Regiunea Doneţk - Doi morţi şi doi răniţi în atacurile lansate de ruşi în ultimele 24 de ore

Doi civili ucraineni au fost ucişi şi alţi doi au fost răniţi în regiunea Doneţk, în ultimele 24 de ore, în atacurile lansate de trupele invadatoare ruse - a raportat, luni, guvernatorul regiunii, Pavlo Kirilenko.

Potrivit acestuia, cele două decese au fost înregistrate la Bahmut şi Soledar. De la începutul invaziei ruse la scară largă, în regiunea Doneţk, trupele ocupanţilor au ucis 1.295 de persoane şi au rănit alte 2.833. Acest bilanţ nu include victimele războiului din Mariupol şi Volnovaha.

Citește și - Rusia vrea soluția războiului din Coreea în Ucraina. Moscova a oferit Kievului „opțiunea coreeană”

Secretarul Consiliului de Securitate Naţională şi Apărare din Ucraina, Oleksi Danilov, susţine că Rusia doreşte să impună Kievului scenariul îngheţării agresiunii sale militare la scară largă potrivit "scenariului coreean", stabilind un status quo, ceea ce presupune divizarea ţării. 

Danilov a menţionat că părţii ucrainene i se oferă acum "opţiunea coreeană" - o "Paralelă 38", condiţionată, similară celei care a dus la separarea dintre Coreea de Sud şi Coreea de Nord. Vezi continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel