Lună Nouă, 7 noiembrie 2018. Cum ești afectat. Astrolog, precizări

Luna Nouă în Scorpion din data de 7 noiembrie este un eveniment astrologic cu un impact puternic asupra semnelor zodiacale.

Lună Nouă, 7 noiembrie 2018. Luna Nouă în Scorpion aduce cu sine vindecarea rănilor din trecut și ne ajută să facem ordine în viețile personale.  

Lună Nouă, 7 noiembrie 2018. BERBEC - Luna Nouă în Scorpion ar putea scoate la iveală mai multe nereguli ce pun în pericol un demers ce ar trebui să vă fie favorabil.

Lună Nouă, 7 noiembrie 2018. TAUR - Luna Nouă aduce cu sine tulburarea relațiilor dintre soți.  

Lună Nouă, 7 noiembrie 2018. GEMENI -  Vă confruntați cu stări neplăcute. 

Lună Nouă, 7 noiembrie 2018. RAC - Experimentați stări de spirit intense. Luna Nouă ar putea marca sfârșitul unei etape.

Lună Nouă, 7 noiembrie 2018. LEU - Stresul familial se accentuează.

Lună Nouă, 7 noiembrie 2018. FECIOARĂ - Luna Nouă afectează puternic sectorul comunicării.  

Lună Nouă, 7 noiembrie 2018. BALANȚĂ - Acest aspect al Lunii Noi aduce cu sine situații neplăcute din punct de vedere financiar sau doar alarmante și ar putea scoate la iveală adevăruri inconvenabile.

Lună Nouă, 7 noiembrie 2018. SCORPION - Luna Nouă încheie o etapă și deschide alta.

Lună Nouă, 7 noiembrie 2018. SĂGETĂTOR - Luna Nouă vine cu amintiri din trecut, inundându-vă gândurile cu regrete.

Lună Nouă, 7 noiembrie 2018. CAPRICORN - Contextul astral influențează relațiile de prietenie sau sentimentele care vă leagă de unele persoane ce vă pot trăda.

Lună Nouă, 7 noiembrie 2018. VĂRSĂTOR - Luna Nouă influențează, în cazul vostru, sectorul carierei.  

Lună Nouă, 7 noiembrie 2018. PEȘTI - Acest moment este menit să vă determine să vă analizați atașamentele care vă încurcă.

Lună Nouă, 7 noiembrie 2018. Miercuri, 7 noiembrie, „putem demara noi începuturi, planuri și proiecte în care implicarea să fie maximală. Fenomenul de Lună Nouă în constelația Scorpion predispune la acest aspect important. Orice început va fi promițător și, dacă vom avea continuitatea necesară, ajungem în cele din urmă la realizare", conform astrologului Ioan Burculeț. „Trebuie să avem în vedere după ora prânzului la tendința de a fi autoritari cu persoanele din jurul nostru care poate fi exteriorizată. Faptul că nu vom tolera autoritatea sau că ne vom pierde cu firea din cauza unor greșeli din trecut care pot veni aici și acum în prezent ca formă de manifestare, pot cauza acel stres de care nu avem nevoie pe întreg parcursul zilei. Aspectele comunicării pe toate planurile pot avea de suferit dacă nu ne vom tempera din punct de vedere emoțional, astfel încât putem să ne focusăm și să direcționăm greșit potențialul nostru!", precizează acesta.

Lună Nouă, 7 noiembrie 2018. „Faptul că tranzitul Nodului Nord în constelația Capricorn este vizibil va coincide cu formele de manifestare din planul financiar. Pentru acest sector de activitate va trebui să luăm în calcul un echilibru în achiziții, cheltuieli și gestionarea nuanțelor care au directă legătură cu bunurile materiale, posesiunile, și acțiunile noastre care vizează investițiile!", potrivit astrologului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel