Lumina Sfântă și pericolul spectacolului. Ce spune părintele George Istodor

Părintele profesor universitar doctor George Istodor a vorbit, la DCNEWS LIVE, despre comercializarea și mediatizarea Luminii Sfinte. 

Întrebat la DCNEWS LIVE dacă aducerea Luminii Sfinte nu se transformă într-un spectacol, din care face parte și politicul, prin aducerea cu avionul, părintele profesor universitar dr. George Istodor a explicat că "Fundamental mai presus decât lumina aceea, care e un semn al faptului că totul nu se reduce doar la materie, este că lumina pe care o aprindem în fiecare biserică de-ale noastre de la lumânare și o dăm credincioșilor este Hristos pe care-l propovăduim, îl vestim, îl mărturisim și-l împărtășim credincioșilor. Nu e nevoie neapărat de a veni lumina de la Ierusalim". 

Părintele George Istodor a adăugat că "Există pericolul ca totul să se degenereze într-un comercial sau într-un spectacol. Sunt și oameni care pot să aibă o reacție adversă, dar să nu pierdem din vedere lucrul cel mai important, că ni se dă posibilitatea să primim lumină sfântă în noaptea Sfintelor Paști de la Ierusalim". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel