Lumina Sfântă a fost adusă la Bucureşti. Vezi când va fi oferită credincioşilor

[] []

14 apr 2012 / 21:29
Salveaza PDF Comentarii
luminasfanta
luminasfanta

Lumina Sfântă de la biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim a fost adusă, sâmbătă, la ora 20,30, cu un avion special, pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă", de Delegaţia Patriarhiei Române condusă de Episcopul vicar al Arhiepiscopiei Bucureştilor, Varsanufie Prahoveanul.

Lumina Sfântă va fi oferită la slujba de Înviere (orele 24,00) de Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, clerului şi credincioşilor prezenţi la Catedrala patriarhală.

Protoieriile din Arhiepiscopia Bucureştilor şi alte eparhii ale Patriarhiei Române au trimis delegaţi la Aeroportul Internaţional "Henri Coandă", pentru a primi Lumina Sfântă de la Ierusalim şi a o oferi preoţilor şi credincioşilor.

De la Aeroportul Internaţional "Henri Coandă", avionul special va duce Lumina Sfântă la Suceava, Cluj-Napoca, Satu Mare şi pentru clerul şi credincioşii din nordul ţării. Reprezentanţii eparhiilor Patriarhiei Române din nordul ţării sunt aşteptaţi la aeroporturile din Suceava (în jurul orelor 19,30), Cluj-Napoca (în jurul orelor 20,30) şi Satu Mare (în jurul orelor 21,30).

În delegaţia care a fost prezentă la Ierusalim s-a aflat şi preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, care va duce Lumina Sfântă în judeţul său, unde preoţii o vor oferi, la Slujba de Înviere, credincioşilor.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24