Ludovic Orban spune ce vrea să discute cu Daniel Constantin şi Sorin Cîmpeanu

Marţi, la ora 9.00, Ludovic Orban urmează a avea o întâlnire cu Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu, potrivit unui anunţ al Guvernului.

Premierul Ludovic Orban a spus, luni seara, într-o intervenţie la România TV, de ce i-a chemat pe cei doi la discuţii şi care vor fi temele abordate. 

"Am o discuţie cu liderii politici, cu grupurile parlamentare, cu parlamentari, pentru a testa soliditatea sprijinului parlamentar mai ales pentru proiecte legislative care sunt iniţiate de Guvern sau pentru puncte de vedere ale Guvernului privitor la iniţiative legislative ale parlamentarilor. E una dintre discuţii. În mod evident voi avea discuţii cu toţi actorii politici pe care am putea să ne bizuim pentru a consolida sprijinul în Parlament al Guvernului", a declarat Ludovic Orban în direct la România TV.

Întrebat dacă cumva cei doi se vor regăsi, într-un fel sau altul, în cabinetul său, Orban a declarat: "Guvernul a fost învestit în 4 noiembrie. Sunt speculaţii. Discutăm strict de posibilitatea obţinerii sprijinului parlamentar pentru proiectele guvernamentale"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel