Liviu Dragnea, după întâlnirea cu Ministrul Finanțelor: I-am cerut două lucruri

Liviu Dragnea a declarat că, la întâlnirea pe care a avut-o joi dimineaţă cu ministrul Finanţelor Ionuţ Mişa, i-a cerut acestuia să capete "mai repede experienţă politică".

"I-am spus două lucruri: l-am rugat să capete mai repede experienţă politică pentru că este o funcţie importantă şi - pentru că am avut şi cu primul ministru o discuţie - să stabilească un calendar în care să înceapă aceste întâlniri deschise şi foarte utile cu companiile şi cu băncile pentru a găsi care sunt metodele prin care aceste instituţii financiare şi aceste companii să aibă un profit mai mare", a spus Dragnea, la Parlament. 

Întrebat dacă s-a referit la experienţa politică a ministrului ţinând cont şi de declaraţiile acestuia privind Pilonul II de pensii, Dragnea a spus: "Da. A fost prima lui zi ca ministru, emoţionat, toată presa, foarte multe întrebări şi se întâmplă. Dar e un tânăr în care eu am încredere şi în care prim-ministrul are foarte mare încredere". 

Preşedintele PSD a susţinut că nu l-a invitat pe ministrul de Finanţe să se înscrie în PSD, adăugând că acesta trebuie să îşi facă treaba la minister. 

"Nu facem invitaţii că nu suntem la nuntă. Să-şi facă treaba acolo. E o echipă care a început să funcţioneze foarte bine. Au lucrat începând de luni în fiecare zi, cu ateliere de lucru. Se lucrează chiar. Palatul Victoria a înviat. Acum a început să se muncească", a declarat Liviu Dragnea. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel