Liviu Dragnea a reacţionat cu privire la amânarea sentinţei. "Nu am emoţii, sunt nevinovat"

FOTO: Facebook / Liviu Dragnea
FOTO: Facebook / Liviu Dragnea

Pronunţarea sentinţei în dosarul angajărilor fictive la DGASPC, în care principalul inculpat este Liviu Dragnea, a fost amânată pentru 27 mai. Invitat la Adevărul Live, liderul PSD a spus că nu are nicio emoţie cu privire la sentinţă, pentru că este nevinovat. 

"Eu nu mai am de mult emoţii, pentru că sunt complet nevinovat. Ce va decide instanţa, vom vedea. Nu poate nimeni să oprească specualţiile cu aceste coincidenţe. În aceeaşi zi, CCR trebuia să judece o speţă destul de clară, la fel şi ICCJ. O să vedem pe 27 mai", a declarat Liviu Dragnea. 

15.000 de susţinători, opriţi de Dragnea

Liderul social democraţilor a declarat că numărul celor care au vrut să meargă la ÎCCJ ar fi fost mult mai mare, dar că el s-a opus. 

"Sunt bucuros că n-au venit toţi cei care voiau să vină să mă susţină. Era vorba de 10-15.000 de oameni care voiau să vină. Am aflat şi i-am oprit, pentru că nu voiam să apară incidente. Ceilalţi sunt cei pe care îi vedem la mitinguri şi care au făcut presiune. E o presiune fără perdea şi o ameninţare la adresa judecătorilor. Mi se pare profund nelegal şi sunt acţiuni care au rolul de a influenţa Justiţia", a mai spus Dragnea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel