Liviu Alexa, mașină distrusă. ”Se dorește moartea mea”. Bogdan Chirieac, avertisment înspăimântător

Mașina jurnalistului din Cluj Liviu Alexa a fost atacată în noaptea de vineri spre sâmbătă. Jurnalistul crede că se vrea chiar lichidarea sa fizică, această distrugere a mașinii sale fiind un avertisment. 

Experții de la criminalistică verifică chiar în aceste momente mașina lui Liviu Alexa. Jurnalistul din Cluj a afirmat, la România TV, că au fost ”foarte multe amenințări în ultimele șase luni” și speră ca polițiștii să-și facă repede datoria, pentru că este o situație dificilă pentru familia sa. Mașina era parcată într-un loc normal, nici prea public, nici prea retras, în zonă sunt camere. Atacul a avut loc la puțin timp după miezul nopții, iar jurnalistul acordă chiar și o recompensă celor care îi vor da informații solide, de 500 de euro. ”Poliția s-a mișcat repede, pentru că este unul dintre cele mai grave incidente de presă din Cluj din ultimii 30 de ani. Probabil se dorește moartea mea, lichidarea mea fizică”, a spus Liviu Alexa, la România TV. 

Vezi aici declarațiile complete ale jurnalistului: Jurnalistul Liviu Alexa, atac mafiot: Probabil că trebuie să fiu găsit mort pe stradă

Analistul politic Bogdan Chirieac lansează un avertisment înfricoșător

”Este consecința logică, ferească Dumnezeu! Spunem asta de un an de zile cel puțin. Întâi s-a manifestat și se manifestă foarte multă agresitate, violență verbală în social media. La un moment dat, această violență a început să coboare în stradă, ați văzut momentul 10 august, când s-a încercat intrarea prin forță în clădirea Guvernului de la București și cu toate violențele care au urmat apoi, snopirea în bătaie a jandarmeriței și așa mai departe. Acum avem ceea ce nu s-a mai întâmplat de la începutul anilor `90 în România, mitinguri electorale atacate de facțiuni politice contrare partidului, în special PSD aflându-se în această situație- n.r. de a fi atacat de susținătorii partidelor de opoziție, la mitingurile electorale. În urma acestui val de violențe, nu s-a luat nicio măsură. Următoarea componentă este devastarea automobilului lui Liviu Alexa, apoi incendieri de case și vom termina cu asasinate pe stradă. Dacă Guvernul, administrația nu pun capăt, nu sancționează, ne ducem în spirala violenței” a comentat analistul politic Bogdan Chirieac, la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel