EXCLUSIV  LISTA NEAGRĂ, varianta trimisă la Bruxelles. Comisia Europeană, RĂSPUNS

DCNews Team / 19 Martie 2018 / 15:57 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Surse diplomatice au confirmat pentru DCNews că Reprezentanța Comisiei Europene în România ar fi trimis la Bruxelles o listă cu mult mai multe nume decât cea din documentul arătat duminică seară, la Antena 3, de către Mihai Gâdea. 

După aproximativ șase luni de la transmiterea de către Comisia Europeană a documentului prezentat de Mihai Gâdea, Reprezentanța Comisiei Europene în România ar fi trimis la Bruxelles o listă cu nume de persoane asupra cărora ar trebui să se concentreze atenția justiției și personaje importante care ar trebui monitorizate. 

Robert Cazanciu, declarație pentru DCNews

Robert Cazanciuc, ministru al Justiției în Guvernul condus de Victor Ponta, a confirmat, pentru DCNews, că au mai existat puncte de vedere diferite în corespondența dintre Guvern și Comisia Europeană: ”Au existat puncte de vedere diferite fie pe raportul MCV, fie pe anumite poziționări ale Reprezentanței CE în România, dar nu-mi amintesc să fi fost liste concrete de persoane, ci în unele anexe tehnice, circulate între Comisia Europeană și Guvern, se făcea referire la situații care te-ar fi putut duce cu gândul la cazuri concrete ale unor persoane. Referiri concrete, nume, nu-mi amintesc.”

[citeste si]

UPDATE 17:51: Redacția DCNews a trimis, astăzi, o solicitare către Reprezentanța Comisiei Europene în România cu privire la eventuale ”liste negre” trimise de reprezentanță la Bruxelles, în contextul MCV. Iată răspunsul:

"Ca o regulă generală, Comisia Europeană nu comentează despre documente apărute în presă cu atribuirea "din surse neoficiale".


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25