Ceremonie Cotroceni, Dragnea - Tăriceanu. Pieleanu, îngrijorare: Sper să nu se întâmple mâine lucruri

Marius Pieleanu
Marius Pieleanu

Sociologul Marius Pieleanu, invitat la Antena 3, a făcut câteva precizări referitoare la ceremonia de la Palatul Cotroceni, dedicată Zilei Naționale a României. 

Mie îmi pare rău că atât președintele Dragnea, cât și președintele Tăriceanu au refuzat să meargă. Puteau să meargă acolo, fără să facă conversație, făceau fotografii cu simpatizanții și asta era. La o zi atât de mare, ești îngrijorat de ce va spune președintele, sper să nu se întâmple mâine lucruri. Adică, besmetici de ăștia care să se trezească fluierând pe la Arcul de Triumf sau pe la Alba Iulia. Faptul că s-au strâns la Cotroceni, că e și doamna Dăncilă, e un lucru bun, până la urmă”, a spus Marius Pieleanu. 

Prezența premierului Dăncilă, benefică

Premierul Dăncilă a adoptat o poziție deosebit de inteligentă prin prezența domniei sale la recepția oferită de președinte, pentru că discursul domniei sale din Parlament apare. Prin discursul domniei sale, a întins o ramură de măslin. Ori, prin prezența domniei sale acolo încearcă să pună în operă ceea ce a rostit acum câteva zile la Parlament”, a declarat sociologul Marius Pieleanu la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel