Urmărește emisiunea live


Liderul grupului PDL din Senat regretă demisia lui Şerban Rădulescu

senat
senat

Liderul grupului parlamentar al PDL din Senat, Cristian Rădulescu, a declarat că plecarea din PDL a senatorului Şerban Rădulescu reprezintă un "regret personal" deoarece puterea a pierdut cu acest prilej majoritatea în Senat.

"Este regretul meu din punct de vedere politic pentru că a fost modificat raportul de forţe din Senat şi, din punct de vedere colegial, pentru că am pierdut un coleg pe care l-am stimat întotdeauna", a spus Rădulescu.

Acesta a precizat că avea cunoştinţă de intenţia senatorului Şerban Rădulescu de a pleca din PDL însă, deşi nu încercase să-l convingă să rămână în partid, credea că "această intenţie s-a dezamorsat".

"După surpriza iniţială pe care am avut-o în urmă cu câteva zile când am auzit de intenţia domnului senator Rădulescu, a venit apoi şi dezamăgirea concretizării acestei intenţii. Eu personal nu am încercat să îl reţin în PDL, dar au fost colegi care îl ştiau bine şi au discutat îndelung cu dânsul, astfel că am crezut că această intenţie s-a dezamorsat", a declarat liderul grupului parlamentar al PDL din Senat, precizând totodată că nu cunoaşte motivele care l-au determinat pe senatorul Şerban Rădulescu să îşi dea demisia din PDL.

De asemenea, Cristian Rădulescu a subliniat că "în clipa de faţă" nu se aşteaptă ca şi alţi parlamentari să părăsească PDL.

Întrebat dacă consideră că ar avea vreo responsabilitate cu privire la schimbarea raportului de forţe din Senat, Cristian Rădulescu a răspuns "nicidecum".

Citeşte şi:

Traseişti din toate partidele, uniţi-vă! Puterea recâştigă majoritatea, după ce senatorul Ion Toma s-a înscris la UNPR

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel