Liderii USL ameninţă cu redeschiderea dosarelor lui Gheorghe Flutur

dosar flutur
dosar flutur

Liderii Uniunii Social Liberale ameninţă cu redeschiderea dosarelor penale în care a fost cercetat prim-vicepreşedintele Partidului Democrat Liberal (PDL), Gheorghe Flutur.

Co-preşedintele USL, liderul Partidului Naţional Liberal (PNL), Crin Antonescu, a declarat la Suceava, că dosarul lui Flutur poate fi redeschis la fel cum a fost redeschis în cazul omului de afaceri Sorin Ovidiu Vântu, informează Agerpres.

'Dacă ei ne spun ce o să se întâmple când vor câştiga alegerile, să le spunem şi noi ce se va întâmpla când vom câştiga noi. Să le spunem şi noi că, dacă a fost închis dosarul lui Flutur o dată, cred că se poate redeschide dosarul, aşa cum s-a întâmplat cu Vântu, pentru că nu se poate ca oameni care fac abuzuri, care manevrează banii publici ca pe banii lor de buzunar sau ca pe banii partidului să-şi facă de cap', a afirmat Antonescu.

La rândul său, celălalt co-preşedinte al USL, liderul Partidului Social Democrat (PSD), Victor Ponta, şi-a manifestat regretul pentru închiderea dosarului Flutur pe timpul guvernării PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel