Lider UDMR, poziție șocantă în cazul Roșia Montană

Rosia_Montana
Rosia_Montana

După ce Roșia Montană a făcut furori în UDMR, unde majoritatea se declară împotriva proiectului, iar trei eurodeputați au cerut explicații Uniunii Europene legate de acest subiect, un lider al partidului vorbește despre sacrificarea unui contract benefic pentru România. 

„Personal, cred că bogăţiile unei ţări trebuie exploatate în beneficiul cetăţenilor ţării. Ce este tragic este situația în care s-a discutat. De ce sacrificăm un contract care poate fi benefic pentru țară?”, a spus Gyorgy Frunda în emisiunea Ediție Specială, de la România TV. Despre valoarea de patrimoniu al vestigiilor de la Roșia Montană liderul UDMR a declarat: „Nu săpăm nicăieri să vedem ce au lasat romanii acolo, dar nu facem industrie pentru că ar putea exista ceva?”

Mișcare electorală deșteaptă

Cât despre Antonescu, Frunda spune că nu crede că este mai puțin implicat. „Cred ca această abordare e puțin patetică, ca să fiu diplomat, dacă țara noastră are niște bogății trebuie să le extragem, sintagmele de genul nu îmi vând țara sunt povești. Concluzia mea este că a fost o mișcare electorală deșteaptă a lui Crin Antonescu, cu un risc foarte mare”.  Frunda a adăugat că dacă România va fi obligată la plată, se va plăti din impozite.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel