Lider ALDE, nemulțumit de Guvernul Orban: Mai puține declarații politice și mai multe măsuri

Mai puține declarații politice și mai multe măsuri, este solicitarea care o face un lider ALDE nemulțumit de Guvernul Orban. 

Liderul ALDE Alba Iulia, Ioan Lazăr a criticat, vineri, Guvernul Orban, susținând că de la învestirea acestuia e prins într-o bătălie politică și „într-un festivism de preluare al funcțiilor", având aceleași preocupări ca cele ale fostului Cabinet Dăncilă, scrie Mediafax.

"România trebuie și guvernată, nu doar politizată. Criticam guvernul Dăncilă că e în campanie electorală și că nu se ocupă de treburile guvernamentale. Acum avem un alt guvern care trebuia să ia mai multe măsuri urgente, printre care și pregătirea bugetului pentru anul viitor. De aproape 2 săptămâni suntem prinși, din păcate, fie într-un festivism al preluării funcțiilor de miniștri, fie într-o bătălie politică pe care actualul guvern o duce cu fostul guvern în logica alegerilor prezidențiale", a transmis, vineri, liderul ALDE din Alba Lazăr Ioan.

Lazăr a sugerat că Guvernul și prim-ministrul ar trebui să se axeze mai mult pe soluții pentru țară și mai puțin pe declarații politice.

"Guvernul trebuie să înceapă să funcționeze așa cum trebuie, nu să se transforme într-un agent electoral pentru unul dintre candidați. În același timp, miniștrii care au preluat portofoliile trebuie să înțeleagă că vremea declarațiilor politice a trecut, iar tot ce spun afectează viețile românilor și economia. Le-aș recomanda mai puține declarații alarmiste și mai multe soluții pentru că suntem pe final de an, iar unele măsuri la care s-au angajat la învestire trebuie luate", a mai precizat acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel