LG G3, telefonul care își propune să rupă piața. Vezi primele imagini

LG a lansat primele imagini cu ceea ce se vrea a fi cel mai puternic și sofisticat telefon pe care l-a construit vreodată: LG G3.

La nivel oficial, compania nu a dat detalii despre specificațiile tehnice ale modelului. Însă, pe surse, există informații care spune că LG G3 va avea un profil metalic, în genul HTC One M8, și un ecran Quad HD de 5,5 inchi, cu o rezoluție de 2,560 x 1,440 pixeli, informează gadgetreport.ro.

Cele mai multe smartphone-uri oferă o rezoluție de 720p, însă se aude că LG G3 va avea una de patru ori mai bună.

Telefonul ar urma să ruleze, cel mai probabil, un procesor Snapdragon 801 la 2.3GHz, împreună cu 3 GB de RAM. LG G3 va folosi, bineînțeles, sistemul de operare Android 4.4.2.

VEZI ȘI: Samsung recheamă în service mai multe telefoane Galaxy S5. Vezi problema 

La capitolul performanțe foto/video, LG G3 ar urma să vină cu aceiași cameră de 13 MP de pe G2 și G Pro 2, însă cu un sistem de stabilizare a imaginii inovativ, botezat OIS+.

Sursele mai afirmă că, odată cu G3, LG va trece, la certificările de rezistență pentru apă și praf, adoptate deja de Sony și Samsung pentru noul Galaxy S5.

De asemenea, LG G3 ar urma să includă senzorul de amprentă, devenit standard pentru telefoanele de top. Nu este exclus însă ca LG G3 să fie primul telefon cu scaner de retină.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel