Legi Justiție. Chirilă: Este absolut inimaginabilă sfidarea aceasta!

Tudor Chirilă a avut o reacție după ce deputații au dat luni vot final la proiectul privind modificarea Legii 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor.

"Este absolut inimaginabilă sfidarea pe care o aplică concomitent cu manipularea menită să scindeze şi să dezbine ţara asta. Deci, pe de-o parte se întãmplă o sfidare a celor care au înțeles ce voi ei sa facă, cum voi ei să salveze un singur om: pe Dragnea şi penalii lui şi, pe de altă parte, manipulează restul populației ca să limiteze accesul la înțelegere a tuturor oamenilor. Este incredibil ce se întâmplă acum, incredibil! Şi vor merge până la capăt şi ne vor sfida cu o putere demnă de regimul Ceauşescu şi nu numai că ne vor sfida pe noi, dar vor sfida toata Europa, vor sfida toate valorile si principiile democratice, vor călca totul în picioare. Noi trebuie să ne creştem copiii în țara asta, în această țară!

[citeste si]

Ce țară am ajuns noi dacă hoții, în ziua în care îşi subordoneaza justiția, îl comemorează pe Regele Mihai? Dacă Liviu Dragnea vorbeste la comemorarea şi în perioada de doliu național prilejuită de moartea regelui Mihai? În ce sistem de valori suntem noi? În ce sistem de valori am ajuns?", a fost mesajul lui Tudor Chirilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel