LEGEA RETROCEDĂRILOR: SEBASTIAN GHIȚĂ vrea arestarea politicienilor care au propus-o

Deputatul independent Sebastian Ghiță spune că Legea Retrocedărilor a reprezentat "o hoție organizată", motiv pentru care speră "să se treacă și la arestarea celor care au propus-o".

De asemenea, deputatul susține că "judecătorii care au dat acele decizii neverificând actele corect vor ajunge să plătească".

"Legea Retrocedărilor a fost o hoție organizată și sper să se treacă și la arestarea celor care au propus-o, celor care au furat patru miliarde din România, care au luat acțiuni de la Romgaz, de la Petrom, și le-au retrocedat unora, unor acte, unor hârtii.

Și cred că, odată și odată, și judecătorii care au dat acele decizii neverificând actele corect vor ajunge să plătească. Noi ne-am prefăcut că retrocedăm patru miliarde și, de fapt, am retrocedat unul, din care, la oameni, reali, proprietari, cred că au ajuns 100 de milioane. Restul au fost furați și chestiunea aceasta a fost jaf organizat, jaf cu legea în mână. Nu vreau să spun că oameni care au stat la Ministerul de Justiție au făcut asta", a declarat Sebastian Ghiță, marți, la DCNews Live.

"Dvs spuneți că inclusiv persoanele care au inițiat această lege ar trebui anchetate?", a întrebat analistul politic Bogdan Chirieac.

"Da, cum odată și odată o să trebuiască să ni se explice cum a fost jefuită Hidroelectrica", a răspuns deputatul.

Vezi și: Un ministru o acuză pe Macovei: S-a ocupat de retrocedări. Ce implicare are în "jaful produs asupra României"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel